Aligator

Aligator A430 Senior Black/Grey

Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
790 Kč

Aligator A430

Jednoduchý mobilní telefon Aligator A430 se základními funkcemi je primárně určen pro seniory. Těm přijdou vhod velká písmena a číslice na tlačítkách a hlasitý reproduktor. Podívejte se na Aligator A430 v klasickém provedení, jemuž dominuje velký čitelný displej a ovládací tlačítka. Mobil je díky skromnější výbavě a tedy i cenové dostupnosti vhodný i pro běžné a nenáročné uživatele, kterým postačí zavolat, napsat zprávu a také se pobavit.
Dostupné pohodlí
Tělo telefonu je vyvedeno v tenkém provedení, tlačítka jsou opravdu velká a pokrývají celou plochu klávesnice. Velký displej zobrazuje dobře čitelné informace, takže si je přečtete bez problému.
SOS tlačítko
Ovšem nepraktičtější může být bezpečnostní SOS tlačítko, které po správné konfiguraci umožňuje stiskem odeslání nouzové SMS zprávy na vybraná telefonní čísla a aktivuje unikátní lokalizační funkci SOS locator. To je funkce umožňující odeslání polohy telefonu po stisku SOS tlačítka pomocí běžné SMS zprávy. Příjemce zprávy si pak snadno prohlédne v mapě, kde se telefon nachází.
Telefon/Tablet
Paměťová karta 32 GB
Displej
Barvy 262000
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky