Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green

  • AMOLED displej
  • Android 13
  • 200MPx fotoaparát
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
5 690 Kč

Popis produktu

S modelem Redmi Note 13 Pro získáte velmi dobře vybavený smartphone s výkonným osmijádrovým procesorem a skvělým 6,67" AMOLED displejem s tenkým rámečkem a rychlou obnovovací frekvencí 120 Hz, díky níž si hraní her užijete opravdu naplno. Na milovníky fotografování čeká špičkový zadní fotoaparát s rozlišením 200 Mpx, který ideálně doplňuje 8Mpx širokoúhlý a 2Mpx makrosnímač. V průstřelu na přední straně se potom nachází selfie kamera s rozlišením 16 Mpx. Jistě vám přijde vhod i snadné odemykáni telefonu pomocí čtečky otisků v displeji, multifunkční NFC, 3,5mm konektor pro sluchátka nebo superrychlé 67W nabíjení.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB

Propracovaný stylový design

Smartphone má elegantní tělo se zaoblenými hranami, kterému vévodí FHD+ AMOLED obrazovka s tenkými rámečky a rozlišením až 2400 × 1080 px. Nechybí ani ultratenký 2,25mm spodní rámeček a zadní fotoaparát s ikonickým vzhledem, který potěší jednoduchým a čistým designem bez dalších dekorací.

Propracovaný stylový design

Vyladěný prostorový zvuk

Díky dvěma stereo reproduktorům a optimálnímu poměru obrazovky k tělu telefonu nabízí Redmi Note 13 Pro kromě skvělého obrazu i velmi kvalitní zvukové podání s podporou technologie Dolby Atmos.

Vyladěný prostorový zvuk

Ultraostrý 200MPx fotoaparát

Chloubou telefonu je špičkový 200Mpx fotoaparát, pomocí něhož pořídíte dokonalé snímky a videa s úžasným rozlišením, které vám bude každý závidět. Objektiv podporuje funkci Super QPD pro rychlejší a přesnější zaostřování a k dispozici budete mít též 4násobný bezztrátový zoom a účinnou kombinaci stabilizačních systémů OIS a EIS, které výrazně snižují chvění fotoaparátu. Fotografickou výbavu potom doplňuje ultraširokoúhlý fotoaparát, makrosnímač a přední selfie kamera.

Ultraostrý 200MPx fotoaparát

Xiaomi Imaging Engine

Redmi Note 13 Pro disponuje technologií Xiaomi Imaging Engine, která se skládá hned z několika algoritmů a modulů, které vám ve výsledku umožní fotit rychleji a pořizovat při tom prvotřídní záběry, a to za jakýchkoli okolních podmínek.

Xiaomi Imaging Engine

Displej špičkové úrovně

Skvělé zážitky při sledování filmů nebo hraní her vám zprostředkuje 6,67" AMOLED displej se 100% širokým barevným rozsahem DCI-P3. Díky adaptivní obnovovací frekvenci 120 Hz, která se inteligentně přizpůsobuje aktuálním potřebám, ušetříte energii a získáte stabilnější a plynulejší zobrazení.

Displej špičkové úrovně

Výkonný osmijádrový procesor

Telefon Redmi Note 13 Pro je osazený výkonným osmijádrovým procesorem MediaTek Helio G99-Ultra postaveným na 6nm technologii, který poskytuje dostatek výkonu pro hraní či každodenní používání aplikací. K ukládání souborů je připraveno úložiště o velikosti 256 GB, které lze rozšířit o další 1 TB pomocí karty microSD.

Výkonný osmijádrový procesor

Dlouhá výdrž baterie

Velkokapacitní 5 000mAh baterie spolu s hardwarovými a softwarovými optimalizacemi spotřeby vám umožní ještě více zábavy, například až 19 hodin přehrávání videí či 37 hodin volání. Díky 67W turbo nabíjení baterii dobijete na 50 % kapacity za pouhých 16 minut.

 

Telefon/Tablet
Systém Android 13
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Typ Displeje Amoled
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 200 Mpix
Velikost vnitřní paměti 256 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Velikos RAM Paměti 8 GB
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Hodiny/hodinky